Copyright STIB-MIVB © 2024

Beweeg onbeperkt

Met de MIVB naar het werk? Verwittig zeker je werkgever.

Zo geniet je van de verplichte tussenkomst voor je woon-werkverkeer en krijg je elke maand een deel van de prijs van je abonnement terug.

Tussenkomst van je werkgever

Gebruik jij enkel de MIVB in Brussel? Dan komt het basistarief op € 49.
Heb je recht op een voorkeurstarief? Dan betaal je nóg minder!

Wil je verder gaan?
Dankzij de Brupass- en Brupass XL-abonnementen reis je ook met De Lijn, de TEC en de NMBS in en rond Brussel vanaf €60.

Een abonnement op maat

Brussel, da’s 115.000 ondernemingen, een oneindig aanbod aan restaurants, evenveel evenementen als in New York en groen op iedere straathoek. Als dat geen goesting geeft om te bewegen!

Onze metro's, trams en bussen zetten je niet enkel af op het werk. Kom uit je kot en beleef Brussel voor de volle 100%. Met een maandabonnement van de MIVB hoef je je geen vragen meer te stellen: je reist onbeperkt in de stad voor € 49.


Jouw abonnement koop je online, in een verkooppunt of op één van de 400 GO-verkoopautomaten. Je vindt hen in elk metrostation en aan de voornaamste bus- en tramhaltes.

Een maandabonnement kopenMeteen abonnerenEen verkooppunt vinden
Person with dog in front of metro station
lady in metro station

De startdatum van je abonnement kies je helemaal zelf, op gelijk welke dag van de maand. Je kiest dus ook wanneer je je abonnement verlengt.

Een reisje gepland op het moment dat je abonnement vervalt? Online kies je een nieuwe startdatum die jou uitkomt. Zo betaal je enkel wat je nodig hebt.

Flexibele startdatum

Online een abonnement kopen
person with flowers at tram stop
FREN